VI SAMLER FLASKER OG SKABER JOBS

Hvad er Pant-for-Pant Aarhus?

Pant-for-Pant Aarhus henter dine pantsække hvor og når det passer dig, og den eneste betaling, vi tager for det, er panten. Vores chauffører og servicemedarbejdere er alle hjemløse og socialt udsatte, der stræber efter en chance for at skabe et bedre liv.

Når du donerer dine tomme returflasker til os, giver du udsatte medborgere en mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job – og i fællesskab gør vi samtidig noget godt for miljøet.

Pant-for-Pant er en nonprofit indsamlingsservice til virksomheder, organisationer og private i Aarhus. Al pant går ubeskåret til uddannelse og lønninger af vores Pant-for-Pant-medarbejdere og sekundært til drift af biler osv.

Vi står for alt …

… og med det mener vi alt. I ringer bare og fortæller, hvor panten står – så kommer vi! Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning, og der er ingen bindinger i samarbejdet med os. Vi afregner selv direkte med Dansk Retursystem, så når panten er ude af jeres hænder, er arbejdet det også. Vi henter sikkert og stabilt året rundt i vores varebiler med det grønne logo.

Pant-for-Pant Aarhus er et samarbejde mellem Foreningen Gadeliv og de mange donorer. 

Besøg pantforpant.dk for at læse mere.

Derfor skal du støtte Pant-for-Pant