VI SAMLER FLASKER OG SKABER JOBS

Hvad er Pant-for-Pant Aarhus?

Pant-for-Pant Aarhus henter dine pantsække hvor og når det passer dig, og den eneste betaling, vi tager for det, er panten. Vores chauffører og servicemedarbejdere er alle hjemløse og socialt udsatte, der stræber efter en chance for at skabe et bedre liv.

Når du donerer dine tomme returflasker til os, giver du udsatte medborgere en mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job – og i fællesskab gør vi samtidig noget godt for miljøet.

Pant-for-Pant er en nonprofit indsamlingsservice til virksomheder, organisationer og private i Aarhus. Al pant går ubeskåret til uddannelse og lønninger af vores Pant-for-Pant-medarbejdere og sekundært til drift af biler osv.

Vi står for alt…

…og med det mener vi alt. I ringer bare og fortæller, hvor panten står – så kommer vi! Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning, og der er ingen bindinger i samarbejdet med os. Vi afregner selv direkte med Dansk Retursystem, så når panten er ude af jeres hænder, er arbejdet det også.

Vi henter sikkert og stabilt året rundt i vores varebiler med det grønne logo.

Pant-for-Pant Aarhus er et samarbejde mellem Hus Forbi, Oplysning om Gadeliv og de mange donorer. 

Besøg pantforpant.dk for at læse mere.

 

Bliv partner, sponsor eller ambassadør

Knap 300 virksomheder er allerede Pant-for-Pant-partnere, og der kommer hele tiden flere til. Som Pant-for-Pant-partner er du og din virksomhed med til at give arbejde til en hjemløs Hus Forbi-medarbejder – og så gør vi i fællesskab samtidig noget godt for miljøet.

Vi er altid på udkig efter nye og flere sponsorer og hører gerne fra dig, hvis du vil bidrage med et sponsorat. Som Pant-for-Pant-sponsor bidrager du direkte til udviklingen af et projekt, der giver socialt udsatte et konkret arbejde og derved adgang til arbejdsmarkedet og meningsfuld beskæftigelse på en værdig måde.

Privatpersoner, foreninger og sportsklubber kan tilmelde sig som ambassadører. Som ambassadør er du med til at gøre en forskel for hjemløse ved at koordinere indsamlingen af pantflasker lokalt – det vil sige ved at involvere dit netværk, din familie, din skole, din opgang, din arbejdsplads eller dine venner. Når du/I så har indsamlet pantflaskerne, kommer vi og afhenter. Vi stiller gerne flaskeindsamlingsbokse og poser til rådighed, ligesom vi gerne kommer ud og fortæller om Pant-for-Pant.

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker og miljø, så kontakt Pant-for-Pant Aarhus på telefon 25 56 00 55 eller send os en mail på pantforpant.aarhus@gmail.com.

 

Derfor skal du støtte Pant-for-Pant